Menu Sluiten

Opdracht: website met responsive design

P. Appelman Technische Dienstverlening​

P. Appelman Technische Dienstverlening is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het begeleiden van projecten met betrekking tot koel- en/of klimaattechniek. Zij zijn dé specialisten in het leiden en begeleiden van kleine en grootschalige projecten in de koel- en klimaattechniek.

De opdracht

Voor P. Appelman Technische Dienstverlening hebben wij een responsive website gemaakt. Deze website wordt voornamelijk als visitekaartje gebruikt en om projecten te kunnen weergeven door middel van een online portfolio.

Het is een modern ontwerp met de juiste content en beeldmateriaal, waardoor de website goed te vinden is in de online zoekmachines.

De opdrachtgever aan het woord

“Het is heel prettig om te werken met JoLe Web & Design. Alles wordt keurig in “Jip-en-Janneke-taal” uitgelegd, zodat het voor een leek als ons ook gemakkelijk te begrijpen is. Er wordt goed meegedacht en ze staan ook zeker open voor onze eigen ideeën, maar ook de eigen inbreng is top. Als er diverse ideeën met betrekking tot de website zijn aangegeven, wordt dit ook direct uitgevoerd. Wij zijn daarom ook dik tevreden met onze website van JoLe Web & Design.“

Responsive webdesign

Online portfolio

Hosting & domein met SSL

Wilt u dit ook?

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met JoLe Web & Design. Wij helpen u graag verder met onze online en offline oplossingen.

Terug naar boven