Menu Sluiten

Opdracht: websites voor VVD Westfriesland

VVD Westfriesland

De VVD Westfriesland is een Lokaal Netwerk binnen de politieke partij Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD). Dit Lokaal Netwerk heeft leden uit alle gemeenten van de regio Westfriesland.

Meer informatie over de VVD Westfriesland is te vinden op haar website: www.vvdwestfriesland.nl.

Het Lokaal Netwerk Westfriesland

In het Lokaal Netwerk staat samenwerking centraal. Iedereen in het netwerk draagt zijn steentje bij om samen tot mooie resultaten te komen. Je staat met elkaar in verbinding, deelt informatie en maakt gebruik van elkaars kennis en vaardigheden. Liberaal geïnteresseerden vinden het interessant en motiverend om zich aan te sluiten bij het netwerk vanwege de mensen, de aanwezige kennis en ervaring en om de bijdrage die ze kunnen leveren.

Per 17 september 2016 zijn onderstaande VVD-afdelingen uit de regio Westfriesland opgegaan in het Lokaal Netwerk VVD Westfriesland:

De opdracht

Voor de VVD Westfriesland hebben wij acht responsive websites opgeleverd. Het zijn acht websites met een zelfde structuur, maar lokaal gericht op de inwoners van de desbetreffende gemeente. We hebben een oplossing kunnen aanbieden die gemakkelijk uit breiden is en ook op het gebied van schaalvergroting is het gemakkelijk om uit te breiden. Bijvoorbeeld tijdens en voor de gemeenteraadsverkiezingen is het belangrijk dat er veel bezoekers tegelijk de website kunnen bezoeken.

Bezoekersstatistieken zijn erg belangrijk voor de VVD er is daarom een uitgebreide koppeling met Google Analytics. Tevens hebben we een uitgebreide e-mailoplossing opgeleverd en onderhouden wij de gehele digitale infrastructuur van de VVD in Westfriesland.

 

Responsive webdesign

Google Analytics

Hosting & domein met SSL

Wilt u dit ook?

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met JoLe Web & Design. Wij helpen u graag verder met onze online en offline oplossingen.

Terug naar boven