Websites

JoLe-picoWebsite laten maken

Een website is het visitekaartje van uw bedrijf. Wij ontwikkelen professionele websites die voor bezoekers overzichtelijk zijn en helder in structuur. De doelmatigheid van u website stellen wij centraal in onze aanpak. Samen met u wordt gekeken naar wat u wilt uitdragen met uw website.

JoLe-pico Website laten maken en zelf beheren

Wilt u zelf de mogelijkheid hebben wijzigingen aan uw site aan te brengen? U kunt door ons een website laten maken met Content Management Systeem (CMS). Een CMS is een softwaretoepassing die het mogelijk maakt dat u eenvoudig een eigen website kunt onderhouden en beheren. Er is weinig technische kennis voor nodig om met een CMS te werken.

Pagina’s toevoegen, afbeeldingen en foto’s plaatsen en nieuwsbrieven versturen zijn enkele voorbeelden van mogelijkheden van een website met CMS.

JoLe-pico Website laten maken en het beheer uitbesteden

U kunt ons een website laten maken en tevens het beheer aan ons uitbesteden. Heeft u geen tijd om uw website te onderhouden of verwacht u na oplevering weinig wijzigingen aan te brengen, dan is dit de beste optie.

JoLe-pico Website optimalisatie

Hebt u al een website maar bent u niet tevreden over het behaalde resultaat? Wij nemen graag samen met u een kijkje op uw website. Hierbij zullen wij bekijken wat de sterke punten zijn en welke punten er beter belicht kunnen worden. Aan het einde van dit proces zullen wij u verschillende tools aanbieden om inzage te krijgen in de gebruikersstroom en het gedrag van de bezoekers van uw website. Op deze manier kunt u blijven inspelen op nieuwe bezoekers of potentiële klanten.