Menu Sluiten

Over ons

Webdesign, huisstijl, drukwerk, social media & meer

In 2015 is Joey Leeuwinga een bedrijf begonnen met het ontwikkelen van websites voor ZZP’ers en het MKB. Verschillende klanten hadden behoefte aan een totaaloplossing en wilden alles uit handen geven. JoLe Web & Design is zich daarom gaan richten op de inhoud van de website. U kunt hierbij denken aan teksten op de website, (ondersteunende) foto’s, algemene voorwaarden, Privacy Policy’s en vertalingen. Het implementeren van zoekmachine optimalisatie kunnen wij voor u doen in een handomdraai.

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor uw huisstijl. Wij bieden onder andere het ontwerpen van logo’s, briefpapier en visitekaartjes aan. Tevens ondersteunen wij u met het opstarten en onderhouden van uw socialmediakanalen.

Anno 2024 levert JoLe Web & Design het totaalpakket voor bedrijven en organisaties van websites tot huisstijlen. Bij ons is het allemaal mogelijk. Ook voor het leveren van uw drukwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Joey Leeuwinga (1996)

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Webdesign

Met een uniek ontwerp voor uw website onderscheidt u de website en uw bedrijf of organisatie van andere organisaties in dezelfde vijver. Als bezoekers een positieve ervaring aan het bezoek van uw website overhouden, zullen deze bezoekers terugkeren of overgaan tot actie.

Webshop

Biedt uw bedrijf of organisatie producten of diensten aan? Dan is een passende webshop een interessant verlengstuk voor uw bedrijf of organisatie. Hiermee vergroot u niet alleen uw (potentiële) klanten, maar creëert u ook extra transparantie voor uw huidige klantenbestand.

Zoekmachine optimalisatie

Vallen de bezoekersstromen van uw website tegen? Is uw website slecht vindbaar op gerelateerde zoekwoorden? Of bent u benieuwd naar wie uw bezoekers zijn? Wij bieden een optimalisatie aan met SEO en de mogelijkheid om de juiste statistieken van uw website in te zien.

Huisstijl

Voor een bedrijf of organisatie is het van cruciaal belang dat klanten het merk herkennen en erkennen. Een goed pakkend logo en bijpassende huisstijl is hierbij de basis voor een professionele bedrijfsvoering. Wij ontwerpen logo’s, visitekaartjes en ander promotiemateriaal.

Drukwerk

Wij ontwerpen niet alleen uw promotiemateriaal, maar kunnen het ook drukken tegen een scherpe prijs. Wij zorgen voor passende maten en kwaliteit, zodat uw promotie staat als een huis. Zoekt u bijvoorbeeld de juiste flyer bij de juiste actie? Wij helpen u graag.

Social media

Social media is een manier om uw organisatie zichtbaar te laten zijn voor uw doelgroep. Wij ondersteunen u bij het opstarten van accounts voor onder andere Facebook, Instagram en Youtube. Wij helpen u graag om uw zichtbaarheid doelen te behalen.

Over JoLe Web & Design

Wij bedenken, ontwerpen en bouwen alles voor uw bedrijf of organisatie. Wij kunnen u helpen en adviseren voor zowel online als offline oplossingen. Denk onder andere aan het ontwikkelen van op maat gemaakte websites tot het ontwerpen van een logo met bijpassende huisstijl. Alles is bij ons mogelijk om uw bedrijf of organisatie goed in de markt te zetten!

Door onze kennis en ervaring kunnen wij voor bijna elk budget een passende oplossing aanbieden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een representatieve website, maar heeft u op het moment geen toereikend budget? Dan maken wij voor u eerst een basis website. Wij maken gebruik van rekbare technieken. Zo kunnen we later altijd de website uitbreiden.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met JoLe Web & Design. Wij helpen u graag verder met onze online en offline oplossingen.