Menu Sluiten

Opdracht: website met contactformulier en Analytics

Schenk Dakwerken

Dé dakdekker voor nieuwbouw en renovatie uit Enkhuizen, dat is Schenk Dakwerken. Met ruim 35 jaar ervaring in het behandelen van bitumineuze daken, voor zowel nieuwbouw, renovatie en onderhoud voor particulieren en bedrijven. Schenk Dakwerken is actief door heel Noord-Holland en Flevoland.

De opdracht

Voor Schenk Dakwerken hebben wij een responsive website gebouwd met contactformulier. Er was een behoefte aan een simpele website met informatie over de werkzaamheden en contactinformatie. Het is een modern ontwerp met een simpele structuur waardoor de website goed te vinden is in de online zoekmachines. Er is een uitgebreide koppeling met Google Analytics aan toegevoegd, zodat de klant gemakkelijk kan inzien waar de bezoeker vandaan komt, wat hij zij doet op de website, etc.

De huisstijl van Schenk Dakwerken was ook aan een opfrisser toe. JoLe Web & Design heeft de huisstijl aangepast voor digitaal gebruik. Deze wordt ook doorgevoerd in het briefpapier, de facturen en de visitekaartjes.

De opdrachtgever aan het woord

“De website die JoLe Web & Design voor ons heeft gebouwd, is simpel opgebouwd en gemakkelijk te gebruiken. Er zijn geen overbodige functionaliteiten. Daar houden wij van, simpel en strak.

Wij zijn dan ook zeer tevreden met onze website. Vooral over de gemakkelijk op te halen bezoekersstatistieken zijn wij zeer te spreken.

Responsive webdesign

Google Analytics

Hosting & domein met SSL

Wilt u dit ook?

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met JoLe Web & Design. Wij helpen u graag verder met onze online en offline oplossingen.