Menu Sluiten

Opdracht: brochure met catalogus

Groot&Groot Pioenen

Groot&Groot Pioenen is een toonaangevende onderneming in de productie van pioenroosbloemen. Daarnaast is de productie van plantmateriaal van zowel regulier als (zeer) exclusief assortiment een belangrijke pijler binnen het bedrijf. Doordat Groot&Groot Pioenen door de jaren heen een internationale visie is gaan ontwikkelen, met contacten over de hele wereld, is het mogelijk om een zeer lange periode hoogwaardige kwaliteit bloemen aan te kunnen leveren.

Groot&Groot onderscheidt zich in de markt door kwaliteit, exclusiviteit en continuïteit van zowel bloemen als plantmateriaal met sterke nationale en internationale afzetkanalen.

De opdracht

Voor Groot&Groot Pioenen is een uitgebreide Engelstalige catalogus gemaakt. Om het aanbod van pioenroosbloemen en -stekken onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten op een beurs, heeft JoLe Web & Design een brochure gemaakt met catalogus in de huisstijl van Groot&Groot Pioenen. 

De brochure is opgebouwd uit twee delen, een bloemen gedeelte met catalogus en informatie over pioenen. Dit is idem voor het gedeelte over de stekken. Foto’s van de bloem van de pioen staan centraal in deze brochure.

 

De brochure is te downloaden via de website van Groot&Groot Pioenen.

De opdrachtgever aan het woord

“Zeer prettige samenwerking met JoLe Web & Design. De ervaringen die wij hebben met dit bedrijf zijn technisch sterk, initiatiefrijk, duidelijk en snel handelen, waar wij ons als bedrijf zeer prettig bij voelen. 

JoLe Web & Design heeft de brochure voor onze buitenlandse klantengroep stijlvol, overzichtelijk en in kort tijdsbestek ontworpen. Daarnaast is onze huisstijl zeer netjes toegepast aan de opmaak.”

Brochure

Samenvoegen beeldmateriaal

Combinatie van tekst en beeld

Wilt u dit ook?

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met JoLe Web & Design. Wij helpen u graag verder met onze online en offline oplossingen.