Menu Sluiten

Opdracht: website met Woocommerce integratie

Harold Koopen Winkelinrichting

Harold Koopen Winkelinrichting is een bedrijf, en de naam zegt het al, dat zich bezighoudt met de inrichting van winkels. Hoofdzakelijk handelen zij in gebruikte Tegometall en van Keulen winkelstellingen en verder kunnen zij of in samenwerking met derden alles voor de winkel leveren. Het is tevens mogelijk dat zij een volledige winkel inrichten.

De opdracht

Voor Harold Koopen Winkelinrichting hebben wij een responsive website gebouwd met Woocommerce integratie. Deze webshop wordt gebruikt voor zowel verkoop als online showroom. Het is een modern ontwerp met een simpele structuur waardoor de website goed te vinden is in de online zoekmachines.

De huisstijl van Harold Koopen Winkelinrichting was ook aan een opfrisser toe. JoLe Web & Design heeft de huisstijl aangepast voor digitaal gebruik.

De opdrachtgever aan het woord

“De website met webshop die JoLe Web & Design voor ons heeft gebouwd, is in een rap tempo opgeleverd. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking. De website is eenvoudig bij te werken en dat geldt ook voor de webshop.

Een functionaliteit die wij van harte aanbevelen is de ‘Bel mij’-functie. Deze functie geeft (potentiële) klanten de mogelijkheid om een telefoonnummer achter te laten, zodat wij hen kunnen terugbellen.

Responsive webdesign

Woocommerce integratie

Hosting & domein met SSL

Wilt u dit ook?

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met JoLe Web & Design. Wij helpen u graag verder met onze online en offline oplossingen.