Menu Sluiten

Opdracht: website voor het Kermiscomité

Kermiscomité Bovenkarspel

Het Kermiscomité Bovenkarspel organiseert elk jaar een groot evenement voor de gemeenschap van Bovenkarspel op tweede paasdag. Het doel van deze organisatie is het bevorderen van de sociale cohesie in Bovenkarspel. Er moet een groter ‘wij’-gevoel ontstaan in het dorp. Het evenement wordt jaarlijks in Vereenigingsgebouw ‘de Tuf’ gehouden.

De opdracht

Voor Kermiscomité Bovenkarspel hebben wij een responsive budgetwebsite gebouwd. Er was een behoefte aan een simpele website met informatie over de (voorgaande) edities van de kermis. Inschrijven voor de kermismaandag wordt ook gedaan op deze website. Het is een simpel ontwerp met een simpele structuur en weinig statische data, zodat het comité er weinig onderhoud aan heeft.

De huisstijl van Kermiscomité is in 2017 ontworpen door JoLe Web & Design. Het logo moest gemakkelijk, duidelijk en tijdloos zijn. De kleuren rood en blauw moesten terugkomen in het ontwerp. Respectievelijk de kleur van het welbekende biermerk en de kleur van het historische logo van het Vereenigingsgebouw.

De opdrachtgever aan het woord

“De website die JoLe Web & Design voor ons heeft gebouwd, is simpel opgebouwd en gemakkelijk te gebruiken. Het inschrijven van onze deelnemers voor de kermismaandag werkt snel en gemakkelijk via het formulier. Het vergemakkelijkt onze administratie.

Wij zijn zeer tevreden met onze website.”

Responsive webdesign

Duidelijk en tijdloos

Hosting & domein met SSL

Wilt u dit ook?

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met JoLe Web & Design. Wij helpen u graag verder met onze online en offline oplossingen.